GOOGLE ADS ACCOUNT REVIEW

Wij Zijn een Lokaal Google-Ads Bureau in Friesland. Wij Specialiseren Ons In Google Zoekmachine Marketing (SEM) en het Creëren Van Hoog Converterende Landingspagina’s (20% – 40% Conversiepercentage).

Wij Bieden Een Gratis Google Ads Audit Aan Voor Ondernemers Die Al Google Ads Gebruiken*, en Laten Precies Zien Wat Zij Kunnen Veranderen Om Meer Uit Hun Advertentiebudget Te Halen.

Vul Het Formulier In, Dan Helpen Wij Jou Graag Verder!

*ook mogelijk als een marketingbureau jullie advertenties al beheerd

Gratis Google Ads Audit

Lees Wat Onze
Klanten Zeggen...

De resultaten die we behalen met de campagne die Koendert heeft opgezet zijn een stuk hoger dan toen wij het beheer zelf deden.

Koendert deed goed onderzoek naar mijn klanten om ze te begrijpen en wist zo de juiste pijnpunten te benoemen.

Deze kwamen naar voren in de advertenties en landingspagina, wat voor veel leads zorgt.

Bjorn, eigenaar Bjorn’s Mow

Koendert schakelt snel en weet waar hij het over heeft. Binnen enkele dagen na ons eerste contact was de campagne opgezet en stroomden gelijk nieuwe leads binnen.

Ik beveel Koendert zeker aan voor bedrijven die meer uit hun google advertenties willen halen.

Tyrez, eigenaar Prime Mobile Detailing

Google Ads Audit Services

Onze Google Ads Audit Service biedt jou inzichten in wat jij kunt veranderen om meer uit jouw advertentiebudget te halen. Binnen 72 uur geven wij jou een overzicht met concrete dingen die jij direct kan optimaliseren voor meer rendement.

Wij bieden deze service gratis aan omdat 95% van de lokale ondernemers advertentiebudget besteed aan verkeerde instellingen en targeting. Met onze service helpen wij ondernemers het maximale uit hun budget te halen. Beheerd een marketingbureau al jouw Google Ads? Ook dan is onze audit van waarde.

Overzicht Van Wat Jij Kan Optimaliseren:

Campagne Instellingen

Directe Verbeterpunten

Landingspagina

Keyword Targeting

Conversie Tracking

Negatieve Keywords

Doelgroep Selectie

Ad Extensions

Meer Klanten Uit Google Ads Halen?

Over Ons

Koendert is betrouwbaar, verantwoordelijk en eigenaar van MKB Video Marketing. 3 jaar geleden is Koendert begonnen met het beheren van Google Zoekadvertenties voor lokale ondernemingen, en heeft sindsdien honderdduizenden euro’s gegenereerd voor zijn klanten met Google Ads.

Waar het gemiddelde conversiepercentage van Google Ads 5-12% is, leveren wij in de meeste gevallen 20-40%, simpelweg betekend dit dat jij meer (kwalitatieve) leads krijgt voor een lagere prijs.

“Wij onderzoeken jouw campagnes alsof het onze euro’s zijn die worden uitgegeven, en onderzoeken precies wat jij kan veranderen om meer rendement uit jouw advertentiebudget te halen” – Koendert Kellner

Koendert Kellner

Eigenaar van MKB Video Marketing

Google Ads Beheer rapport 1
Google Ads Beheer rapport 2
Google Ads Beheer rapport 3

Wij Staan Voor Jou Klaar

Wil jij weten hoe jij meer uit jouw Google Ads kan halen?

Wij sturen je binnen 72 uur een overzicht wat jij precies kan verbeteren, zodat jij meer uit jouw advertentiebudget haalt.

Vul hieronder het formulier in en we gaan direct voor jou aan de slag!

Maandag – vrijdag van 9:00 – 17:00